Groningsestraat (1e etage)    

leuke gemeubileerde studio

Indeling

Een ruime zitkamer (kleuren TV, DVD-speler, CD-speler met radio, en Internet verbinding) met een open keuken (servies, bestek, kookpannen, magnetron/grill/oven combi, waterkoker, halogeen kookplaat, en koelkast met vriezer), elektrisch verstelbaar bed en toegang tot een groot zonnig balkon. Moderne badkamer voorzien van een ruime douche, wastafel, toilet en handdoekradiator. Stofzuiger en strijkplank met strijkijzer zijn ook aanwezig.

Bijzonderheden

De gemeubileerde woning is voorzien van CV, tapijt en een groot zonnig balkon. Gelegen nabij het strand, de boulevard, diverse winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 9 en bus 21, 22). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel bereikt. Mogelijkheid tot huren van een parkeerplek voor €75,- per maand. Let op: de woning wordt inclusief gas, water en licht verhuurd. Voor G/W/L wordt een extra EUR 125,- /mnd gerekend.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details studio

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Studio
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 30.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 550,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Meubileringskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 725,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving