Heemraadstraat (begane grond)    

Leuk modern appartement in vissershofje met overdekt terras

Indeling

Entree. Hal met meterkast en toilet. Zeer lichte woon- en eetkamer met luxe open keuken (25m2) voorzien van alle inbouwapparatuur. Slaapkamer (3x3m) met aangrenzende moderne badkamer met douche en dubbele wastafel. Vanuit de woonkamer en keuken heb je toegang tot het overdekte terras (4x3m).

Bijzonderheden

Deze stijlvol gemeubileerde en gerenoveerde tweekamerwoning ligt in een pittoresk vissershofje in het hart van Scheveningen, een zeer gewilde woonlocatie! Compleet met overdekt zonneterras/tuin, moderne designkeuken en van alle gemakken voorzien. Een heerlijke plek nabij strand, boulevard en winkels!


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 juni 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 71.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1020,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 125,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving