Heemraadstraat (bg + 1e etage)    

Sfeervol gemeubileerde 4 kamer hofjeswoning

Indeling

Indeling:
Entree via een voortuintje en binnenkomst in een tocht-halletje. U komt binnen in de lichte, zeer ruime woonkamer van 60m2. Aan de achterzijde bevindt zich de semi-open keuken welke is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine, wasmachine, droger en een eethoek. Via een open trap in de woonkamer komt u op de 1e etage.
1e etage:
Overloop. Hier bevinden zich 3 slaapkamers van 4x3, 3x3 en 3x2.5 Lichte nieuwe badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en handdoekradiator.

Bijzonderheden

De woning is gelegen in een gezellig hofje en is voorzien van CV, mooie houten vloer, houten kozijnen met enkele beglazing en een leuke voortuin. Gelegen nabij de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een kinderboerderij, het mooi Westbroekpark, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 23 & tram 1, 11).
Parkeren is mogelijk met een bewonersvergunning. In overleg is het mogelijk de woning eerder te huren dan 1 mei 2019.


Details woonhuis

Beschikbaar per: 1 mei 2019
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Woonhuis
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 85.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 4
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1525,00 p/mnd
Kabel-tv: € 25,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1675,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving