IJmuidenstraat (bg + 1e etage)    

Hofjeswoning met tuin en zonnig dakterras

Indeling

NB: woning is pas later in februari te bezichtigen. Ook belangrijk, er is geen huisvestingsvergunning nodig voor deze woning. Binnenkomst in een lange hal. De woon- en eetkamer grenzen aan de hal en zijn met elkaar verbonden door een kleine kamer met een bedstee. De keuken is aan het eind van de hal. Aparte toilet. Kleine tuin met schuurtje. 1e etage: Grote slaapkamer 4,8x4,2 en 2 kleinere slaapkamers 4,8x2,4 met inbouwkasten (ook op de overloop). Moderne badkamer met douche, grote wastafel, toilet en handdoek radiator. Groot zonnig dakterras.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 28-02-2022

Bijzonderheden

Voorzien van CV, tegel vloer in de hal, laminaat in de kamers, houten vlonders op het terras, ornamenten plafonds en 3 schouwen (woon-, eet-, en hoofd slaapkamer). De schouw in de woonkamer werkt op gas. Nabij het strand, winkels, een bioscoop en openbaar vervoer.


Details woonhuis

Beschikbaar per: 1 maart 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Woonhuis
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 125.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1425,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving