IJmuidenstraat (bg + 1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk hofjeswoning met ruime slaapkamer (op zolder)

Indeling

Via het hofje toegang middels een poort tot een kleine binnenplaats (7m2). Entree woning. Lichte woonkamer (ca 4.60x4.75) met wenteltrap naar eerste verdieping. In de woonkamer een werkende open haard. Apart toilet. Nieuwe keuken (op de foto staat nog de oude keuken) met diverse (inbouw)apparatuur (inclusief, koel/vries combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser). Op de verdieping (zolder) bevindt zich de zeer ruime slaapkamer (ca 4.50x3.50) met vaste wandkast en de moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafelmeubel en designradiator. Naast de badkamer is een ruimte voor de wasmachine.

Bijzonderheden

Gelegen op korte afstand van de boulevard en het strand van Scheveningen deze leuke hofjeswoning in het gewilde Renbaankwartier met 2 kamers en een plaats. Nabij de winkels aan de Badhuisstraat en de Keizerstraat, met openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek. De keuken is volledig vernieuwd wanneer de nieuwe huurder de sleutel krijgt.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 47.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1015,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1050,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving