Jacob Vermijstraat (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuke gemeubileerde zolder etage

Indeling

Trap naar tweede etage. Lichte woonkamer (12m2) met groot dakraam. Open keuken (7m2) met diverse inbouwapparatuur zoals wasmachine, afwasmachine, twee-pits inductieplaat en koelkast. Ruime en lichte slaapkamer (12m2) met ook weer een groot dakraam. Badkamer met douche, toilet en wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-07-2022

Bijzonderheden

Dit gemeubileerde appartement is voorzien van CV en mooi laminaat. Gelegen nabij een gezellige winkelstraat en op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, Franse school, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning. LET OP: Geen huurtoeslag mogelijk. Alleen geschikt voor 1 persoon!


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details etage

Beschikbaar per: 15 augustus 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Etage
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 740,00 p/mnd
Kabel-tv: € 25,- p/mnd
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 120,- p/mnd
Meubileringskosten: € 25,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 990,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving