Jacob Vermijstraat (1e etage)    

Leuk 1 kamer appartement in Scheveningen

Indeling

Knusse kamer op de eerste verdieping. Slaap- en woonkamer is gecombineerd, veel licht en mooi uitzicht door de ramen. Verder deel je de keuken, badkamer en toilet met een andere huurder. Keuken met oven, afzuigkap, vier pits gasfornuis, koelkast, vriezer en wasmachine.

Woning voor twee woningdelers, beide kamers nu beschikbaar! Erg leuk om samen met een vriend(in)/studiegenoot te delen.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, tapijt en mooi uitzicht. Gedeelde keuken, badkamer en toilet. Gelegen in een leuke buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 16.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 310,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 10,- p/mnd
Gas/water/electra: € 90,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving