Jurriaan Kokstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke 3 kamer portiekwoning (geschikt voor 2 studenten)

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond met een trap naar 2e etage. Entree appartement. L-vormige woonkamer van 35 m2. Semi-open keuken van 4x2 voorzien van (inbouw)apparatuur. Twee slaapkamers van 5x3 en resp. 4x3. Nette badkamer van 2.5x2 voorzien van een bad met douche, wastafel en design radiator. Separaat toilet. Balkon aan de achterzijde van 3x1.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat, vloerbedekking en een balkon. Gelegen op een steenworp van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, en loopafstand van het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. parkeren kan met een vergunning.

Zeer geschikt voor 2 collega's of studenten.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 79.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 925,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving