Katwijkstraat (bg + 1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Sfeervol, gerenoveerde hofjeswoning

Indeling

Voortuintje, entree woning. Ruime hal met apart toilet en kastruimte met wasmachine. Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde met open haard glas in lood ramen. Moderne lichte (groot glazen dak) leefkeuken met inbouw apparatuur zoals o.a. een 5-pitsgascomfoor, vaatwasser, afzuigkap, oven en koel-/ vriescombinatie. Trap naar de eerste etage. Hier bevinndt zich een ruime slaapkamer met een ruime en-suite badkamer die voorzien is van bad, wastafel, douche en vloer verwarming. De slaapkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot een ruim terras (7,5m2) met veel privacy. Het huis is voorzien van een hoogrendementsketel en zonnepanelen.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-06-2022

Bijzonderheden

Woonkamer voorzien van mooie houten vloeren, glas in lood ramen en originele details. Woning is gelegen in een autovrij hofje op loop afstand van het Scheveningse strand.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1245,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving