Kruismast (bg + 1e etage)    

Fraaie 3-kamer patiowoning achter de Boulevard

Indeling

Entree, hal, keuken in L-opstelling (ca 2.80 x 3.30), voorzien van apparatuur. Apart toilet. De woon-/eetkamer (ca 4.05 x 5.80) ligt rondom de zonnige patio en is voorzien van een nette vloer en moderne schuifpui daarnaast is er ook veel daglicht toetreding middels het dakraam. Patio (ca 5.07 x 3.29) met veel privacy en zon. Ruime slaap- of studeerkamer (ca 4.00 x 3.30) en de badkamer (ca 2.40 x 2.60) met bad/douche, wastafelmeubel en toilet.

Een open trap gaat naar de 1e verdieping met overloop en ruime tweede slaapkamer (ca 4.80 x 4.00). In de kelder van het complex bevinden zich een gezamenlijke fietsenstalling, de eigen berging (ruime box) en de, in dit deel van Scheveningen, waardevolle eigen parkeerplaats met in- en uitrit middels afstand bedienbare roldeuren aan de Scheveningse Slag!

Bijzonderheden

Woning ligt direct achter de boulevard, het strand en de zee. Het is onderdeel van een autovrij complex tussen het Kurhaus en Museum Beelden aan Zee. De woning biedt buitengewoon veel privacy en is uiterst rustig gelegen vlakbij het bruisende Scheveningen.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 maart 2019
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 95 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1660,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 100,- p/mnd
Parkeerplaats: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving