Loggerstraat (begane grond)    

Fraaie winkelruimte incl. grote naast gelegen garage

Indeling

Entree met toegang tot winkelruimte (12x5m) met 4 meter etalage. Achter deze ruimte bevindt zich een afgesloten vergaderruimte (4,8x3,9m). Gang. Eigen keuken, douche en twee toiletten. Deze winkelruimte heeft een eigen naastgelegen garage (5x12,5m) die ook als extra opslagruimte is te gebruiken (en is ook vanuit de winkel en vergaderruimte te bereiken).

Bijzonderheden

Winkel, maar ook zeer goed te gebruiken als kantoor, gelegen in hartje Scheveningen (zijstraat Badhuisstraat). Voorzien van betonnen vloer, krachtstroom en centrale verwarming. Parkeren voor de deur (na 13:00 betaald).


Details bedrijfsruimte

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Bedrijfsruimte
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 170.0 m2
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1750,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1750,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving