Loggerstraat (1e etage)    
    NIEUW  

2 kamer apartement met een groot terras

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Binnenkomst in de grote lichte woon-/eetkamer van ca. 45 m² met openslaande deuren naar een groot zonnig terras van 16.03x4. Via een kleine hal komt u bij de keuken van ca. 6.5 m². De slaapkamer van ca. 16.5 m² heeft openslaande deuren naar het terras. De badkamer van ca. 5 m² is voorzien van een mooie (regen)douche met mozaïek en een wastafel. Apart toilet. Vanuit de keuken komt u in een washok van ca. 2.6 m² met de CV-opstelling en een wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

De lichte woning is net gerenoveerd en is voorzien van CV, mooi nieuw laminaat, houten kozijnen met dubbele beglazing en een groot terras van ca. 65 m². Gelegen op een steenworp van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, een speeltuin, kinderboerderij, zwembad en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Nabij het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 92.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1110,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving