Maaswijkstraat (begane grond)    

Mooi gemeubileerd 2 kamer appartement

Indeling

Entree appartement. Hal. Woon-/eetkamer van 10.0x3.5.Moderne semi-open keuken van 4.0x1.5 voorzien van diverse apparatuur. De moderne badkamer heeft een wastafel met badkamermeubel, inloopdouche en een zwevend toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, houten vloer, woonkamer parket, een moderne keuken en badkamer en een patio. De schuifpui richting de patio wordt vervangen door een nieuwe dubbel glas pui. Gelegen op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd, een kinderboerderij en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10-15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1205,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1295,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving