Marcelisstraat (begane grond)    

Leuke kamer met gedeelde keuken

Indeling

Nette gemeubileerde kamer met eigen badkamer (douchecabine, wastafel en toilet). De keuken moet worden gedeeld met 3 medebewoners.

Bijzonderheden

Deze kamer is aan de achterzijde gelegen. Er is ook een gedeelde wasmachine aanwezig. Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand en op 600 meter van het Museum Beelden aan Zee. Winkels en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Vragen over deze kamer uitsluitend per email naar lisa@anvastgoed.nl


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen van 48.300 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details studio

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Studio
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 25.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 440,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Meubileringskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 600,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving