Marcelisstraat (1e + 2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Fraai dubbel bovenhuis voor 4 studenten

Indeling

Open portiek met trap naar de eerste verdieping. Entree appartement, hal met meterkast, toilet en vaste trapkast. Woonkamer gelegen aan de voorzijde met vaste kasten boven het portiek, erker en schouw. Eetkamer van ca. 4.00x2.30 aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Gesloten keuken met inbouw koelkast en vriezer. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het balkon.

Trap naar de tweede verdieping. Overloop, 2 ruime slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers aan de achterzijde hebben openslaande deuren naar het tweede balkon. Tussen gelegen badkamer met douche, vaste wastafel en opstelplaats voor de wasmachine en droger.


Bijzonderheden

De woning ligt in een rustige straat in het centrum van Scheveningen, om de hoek van de winkels van de Badhuisstraat en de Keizerstraat en op loopafstand van het strand, de duinen, het zwarte pad en de boulevard. In de directe omgeving bevinden zich meerdere openbaar vervoer opstapplaatsen, diverse (Internationale) scholen en diverse uitvalswegen.
DEZE WONING IS ZEER GESCHIKT VOOR 4 STUDENTEN.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 februari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 101.0 m2
Slaapkamers: 5
Aantal personen: 4
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1950,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving