Roerstraat (begane grond)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai gemeubileerde parterrewoning met tuin

Indeling

Entree is in de hal met glas in lood boven de voordeur. In de hal bevinden zich de toegang tot de badkamer, een gangkast en de entree naar de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer is rechthoekig en meet 8,35 bij 3,72. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de half open keuken. De moderne keuken is 1,90 bij 2,55 en is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De woonkamer heeft een openslaande deur naar de tuin. Aansluitend aan de woonkamer is er een gang van met een kast voor wasmachine en ketel. Hierna komt men in de slaapkamer van 3,01 bij 3,75. De slaapkamer heeft een openslaande deur die toegang geeft naar de tuin. De luxe, moderne badkamer is 1,90 bij 1,85 en bevat een douche, toilet en wastafel. Alles is betegeld met witte en grijze grote tegels. De tuin is 8,20 bij 3,15 en is gelegen op het noordwesten. In de tuin staat een geïsoleerd en verwarmbaar tuinhuisje van 1,95 bij 3,25 waar zich een stapelbed bevindt. Perfect voor kinderen die komen logeren.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-03-2019

Bijzonderheden

Gehele woning is in mei 2016 voorzien van vloerisolatie en in de slaapkamer ook van wandisolatie en er is een nieuwe vloer gelegd. De woning bezit hoge plafonds (3.10m) wat een extra gevoel van ruimte geeft.
Gelegen nabij de winkelstraten Keizerstraat en Badhuisstraat, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 60 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1185,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1275,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving