Schipperstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Net 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Woonkamer met een nieuwe, luxe open keuken 25 m2. Slaapkamer van 16 m2. Moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.
LET OP: Vanwege grote belangstelling voor dit appartement hebben wij besloten om per 6 mei een stop te zetten op de binnenkomende reacties.

Bijzonderheden

De woning is geheel gerenoveerd en is voorzien van CV en een laminaat vloer. Gelegen op loopafstand van de winkelstraat Keizerstraat, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, kinderboerderij en openbaar vervoer (bus 23 & tram 1, 11). Nabij uitvalswegen (A4, A12 en A14). Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 42.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 655,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 110,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 795,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving