Tuyllstraat, Van (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Compleet gerenoveerde 3 kamer etage nabij het strand

Indeling

Portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement. Binnenkomst in een kleine hal. Lichte L-vormige woonkamer aan de voorzijde met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarvan er een toegang heeft tot een balkon middels openslaande deuren. Moderne badkamer voorzien van douche en wastafel. Apart toilet.

Bijzonderheden

Deze woning wordt op dit moment compleet gerenoveerd, dus nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren etc... Foto's volgen zodra de renovatie gereed is. Deze prachtige woning is gelegen op een steenworp van het strand, de boulevard, winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 21, 22, 23 en tram1, 9). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 69.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1075,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1115,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving