Westduinweg (begane grond)    
    REEDS VERHUURD  

Ruime, gemeubileerde 3 kamer parterrewoning met riante tuin

Indeling

Entree. Lange gang met tussendeur. Hal met garderobe en apart toilet met fonteintje. Zeer ruime (38m2) woon-/eetkamer met schuifpui naar de grote zonnige achtertuin. In deze riante tuin (100m2) bevindt zich een stenen schuur (6m2). Keuken met diverse (inbouw)apparatuur en deur naar tuin. Via de keuken toegang tot de douche. Twee slaapkamers, een aan de achterzijde (9m2) met wasmeubel en de tweede (12m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze laatste heeft ook twee inbouwkasten (een dient ook als meterkast) en is nu ingericht als kantoor, maar kan ook als slaapkamer dienen.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-03-2022

Bijzonderheden

Deze ruime 3 kamer woning is voorzien van dubbelglas en is volledig gemeubileerd. De woonkamer is tevens voorzien van extra voorzetglas als extra geluidswerend middel. Gelegen direct achter de (jacht)havens met een diversiteit aan restaurants en op loopafstand van de duinen, het (surf)strand, de boulevard van Scheveningen en de winkels aan de gezellige Frederik Hendriklaan. Uitstekende ov-verbindingen in de directe nabijheid: lijn 11 naar HS, lijn 16 naar centrum en bus 22 naar Belgisch Park. Ook binnen 100m bevinden zich winkels zoals Jumbo, Action en Kruidvat.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 82.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1045,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving