Willem Beukelszoonplein (1e + 2e etage)    
    NIEUW  

Zeer fraai 3 kamer appartement met zonnig balkon

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Overloop voorzien van garderobe en apart toilet. Fraaie glazen deuren geven toegang tot de ruime en lichte woon/eetkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim en zeer licht L-vormige woongedeelte (4.95/2.60x6.75m) met een vaste trap naar de 2e etage. De keuken met eetgedeelte (5.02x2.87m) ligt aan de achterzijde. De moderne open keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Middels de trap in de woonkamer (niet erg prominent aanwezig!) is er toegang tot de 2e etage. Op deze etage bevinden zich 2 slaapkamers (van 3.6x3.0m en resp. 4.25x2.60m) en in het midden een moderne badkamer. In de kastruimte van een van de slaapkamers staat een wasmachine. Deze luxe badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel, toilet en groot daklicht. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het zonnige balkon (3.7x2m).

Bijzonderheden

Dit sfeervolle gemeubileerde dubbel bovenhuis met beschermd stadsgezicht ligt in de Visserijbuurt, een rustige wijk op Scheveningen met weinig verkeer maar toch in de directe nabijheid van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het Westbroekpark, de Scheveningse boulevard, het strand en natuurlijk het openbaar vervoer.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 augustus 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 82.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1335,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1400,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving