Zandvoortstraat (2e etage)    

Leuk 2/3 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Woonkamer van 5.00x3.60 doorgebroken naar een zijkamer van 3.00x2.00. Nette keuken van 3.00x2.50 voorzien van een 4-pits gas kookplaat en koelkast met vriezer en magnetron Slaapkamer van 4.85x3.60 met wastafel en twee linnen kasten. Moderne douche. Separaat toilet. VOOR BEZICHTIGINGEN, GRAAG CONTACT OPNEMEN MET JENNIFER@ANVASTGOED.NL OF SCHRIJF U IN OP ONZE SITE EN TOON UW INTERESSE.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat vloeren en een intercom. Gelegen tegenover een kinderboerderij op loopafstand van de winkelstraat Badhuisstraat, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10-15 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 15 december 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 55 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 700,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving