Dorpstraat, van (2e etage)    

Fraai 2-kamer appartement op mooie locatie

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang met het appartement op de 2e verdieping aan de voorzijde. U betreedt het appartement in een ruime lichte woonkamer 5.75x4.4 die toegang biedt tot de slaapkamer3.80x2.80. Nieuwe open hoekkeuken bestaande uit twee keukenblokken (het tweede keukenblok is niet zichtbaar op alle foto's).
De badkamer 1.80x1.60 bestaat uit een douche, een toilet en een wastafel. Verder is er een gedeelde wasmachine aanwezig in het pand.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-11-2020

Bijzonderheden

Appartement is voorzien van CV en is goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 30 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 825,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 85,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving