Dorpstraat, van (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk 2-kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang. Via een trap bereikt u de 1e verdieping waar het appartement gelegen is aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer ca. 4.80x4.10 welke toegang biedt tot de slaapruimte ca. 3.70x3.60m. Tevens vind u de moderne open keuken in de woonkamer, deze keuken is uitgerust met een 4-pits inductie fornuis, een afzuigkap en een oven. Verder is er een badkamer met douche, wasbak en toilet. Algemeen gebruik van wasmachine en droger.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-06-2022

Bijzonderheden

Appartement is voorzien van CV en is zeer goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 20 juli 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 46.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 850,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving