Stadhouderslaan (2e etage)    

Schitterend gerenoveerd 3 kamer appartement met twee balkons

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar tweede etage. Ruime en lichte hal (met daklicht) met apart toilet. Woonkamer (24m2) met serre en schuifpui die toegang geeft aan balkon. Gesloten, moderne keuken met diverse inbouw apparatuur en vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de twee slaapkamers. De zeer ruime master slaapkamer (27m2) heeft een grote wandkast en toegang tot het balkon. De kleinere tweede slaapkamer meet 7m2. Tussen de woonkamer en grote slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een bad, douche en wastafel.

Bijzonderheden

Aan lommerrijke weg in de wijk Duinoord gelegen geheel gerenoveerd (incl. keuken, badkamer en toilet), licht en ruim drie kamer appartement. Gelegen op de 2e verdieping met diverse authentieke details en aan de voor- en achterzijde een balkon. De woning ligt op loopafstand van winkels aan de gezellige Frederik Hendriklaan en Reinkenstraat, diverse openbaar vervoersvoorzieningen en internationale organisaties. Op circa 10 minuten fietsen gelegen van stand, zee, boulevard en duinen.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 augustus 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 74.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1250,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1300,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving