Fahrenheitstraat (begane grond)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk 3 kamer appartement met tuin

Indeling

Entree appartement. Gang met inbouwkast. Riante woonkamer en suite ca 11x3,5 met een schuifseparatie tussen voor- en achterkamer. Nette keuken ca 4x3. Achter de keuken liggen de twee slaapkamers (beide 3x3). Badkamer met toilet, wastafel en douche. Ruime tuin (42m2) op het zuiden.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-10-2020

Bijzonderheden

Woning ligt in een gezellige buurt nabij een winkelstraat met allerlei soorten winkels. Centrale ligging, goed bereikbaar met openbaar vervoer. Lijn 3 en 12, bus 20 en 21. Met de fiets kunt u vanuit hier makkelijk en snel naar het centrum of naar de duinen, strand en zee!


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Valkenboskwartier
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 75.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1110,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving