Sportlaan (3e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Schitterend 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Gezamelijke entree. Lift of trap naar 3e etage. Entree appartement. Ruime l-vormige hal met apart toilet.Grote lichte woonkamer met (middels openslaande deuren) toegang tot een zonnig balkon. Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Grote master slaapkamer (3.95x3.62), een fraaie ruime badkamer met douche en dubbele wastafel (3.00x1.75). Twee kleinere slaapkamers (van resp.3.75x2.10 en 3.75x1.75). Berging met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden

Fraai appartement recentelijk gerenoveerd en hoogwaardig is afgewerkt met mooie laminaat vloeren door het gehele appartement. Bij deze woning hoort ook een berging in de onderbouw. Dit appartement is gelegen nabij de winkelstraat de Goudenregenstraat en het strand/duinen liggen op loopafstand. Openbaar vervoer (tram en bus) in de nabijheid. Parkeren met vergunning. I.v.m.privacy van de huidige huurder zijn de foto's van de slaapkamers niet gepubliceerd.


Details appartement

Beschikbaar per: 17 april 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Vogelwijk
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 85.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1210,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving