Vlierboomstraat (2e etage)    
    NIEUW  

Zeer fraai en ruim 4-kamer appartement in kindvriendelijke omgeving

Indeling

Entree begane grond. Trap naar 2e etage. Hal. Ruime woonkamer van 25m2 met open haard. Half open eetkamer van 16m2. Apart toilet. Gezellige keuken met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot een beknopt balkon en een bergkast. Twee lichte slaapkamers van 16m2 en resp. 12m2 waarvan de grootste over de gehele breedte voorzien is van een grote inbouwkast. Fraaie moderne badkamer met grote inloopdouche, bad en dubbele wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 01-10-2021

Bijzonderheden

Voormalig schoolgebouw (Berlage) waarvan de bovenste etage is omgebouwd tot appartement met fraaie hoge plafonds en grote ramen. Het appartement wordt verhuurd inclusief fraaie verlichting en gordijnen. Winkels (Appelstraat) en openbaar vervoer (bus 21, tram 3 en randstadrail 3) liggen op loopafstand. Op fietsafstand bevinden zich het winkelcentrum aan De Savornin Lohmanlaan, de Bosjes van Pex, het strand en de zee van Kijkduin en Scheveningen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15-20 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Vruchtenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 123.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1350,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1395,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving