Mozartlaan (1e etage)    

Ruim en licht 2-kamer appartement

Indeling

Gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Middels lift of trap naar de 1e woonlaag. Entree appartement. Hal met separaat toilet met fonteintje en meterkast. Lichte woonkamer ca. 5.90 x 3.87 met (gas)openhaard en deur naar balkon aan de voorzijde (op het Zuidoosten van ca. 2.00x 1.15). L-vormige slaapkamer ca. 4.75 x 2.70/ 2.80 x1.75. Moderne keuken ca. 2.78x 2.30 met aanrecht aan beide zijden, 4-pits gaskomfoor, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, wasmachine aansluiting, voldoende kastruimte en deur naar zijbalkon (op het Zuidwesten van ca.2.25 x 1.05) met 2 werkkasten. Moderne badkamer ca. 1.76 x 1.47 met ruime douche en vaste wastafel. Ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden

De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van massief laminaat en de hal en keuken van plavuizen. Het appartement is voorzien van elektrische zonwering. Achter het appartentencomplex zijn parkeerplaatsen voor de bewoners. Dit appartement is gelegen tegenover het winkelcentrum Waldeck en op loopafstand van openbaar vervoer (o.a. Randstadrail 3) en Landgoed Meer en Bos. In nabijheid van badplaats Kijkduin, park Ockenburg, The International School en diverse sportaccommodaties (o.a. golf).


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Waldeck
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 890,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd
Blokverwarming: € 70,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving