Hugo de Grootstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai en licht drie-kamer appartement

Indeling

Entree, trap naar de eerste etage. Entree woning. Woonkamer met uitzicht op de mooie Hugo de Grootstraat. Open keuken met diverse inbouw apparatuur. Vanuit de woonkamer is de voorzijkamer te betreden. Voldoende ruimte voor kasten alsmede een opstellingsplaats voor een wasmachine en droger. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer. Vanuit een halletje is een apart toilet te bereiken alsmede de badkamer met een dubbele wastafel, handdoekenradiator een douche en bad.

Bijzonderheden

Deze woning is een aantal jaren geleden gerenoveerd en heeft laminaatvloer en hoge plafonds. Gelegen nabij de winkelstraat Zoutmanstraat en openbaar vervoer (tram 17 en bus 24). In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag welke voorzien is van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1095,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving