Jacob van der Doesstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuk 3 kamer appartement

Indeling

Lichte voor (woon)kamer ca. 5x3.7, mooie voorzijkamer ca. 3.5x2, lichte achterkamer ca. 5x3.7. Nette keuken ca. 3.5x1.5 voorzien van een keukenblok met een 4 pits gasfornuis en een afzuigkap. Slaapkamer ca. 3.5x2.2. Badkamer voorzien van een douche en vaste wastafel. Apart toilet. Vrijwel overal dubbelglas.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en laminaat. Gelegen op 10 min lopen van het centrum van Den Haag met veel winkels, restaurants, cafes, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid in de straat middels een parkeervergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 905,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 20,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving