Noordwal (4e etage)    
    NIEUW  

Fraai 3 kamer appartement in het centrum van Den Haag

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap of lift naar 4e etage. Entree appartement. Hal, toilet met fonteintje en bergkast met cv-ketel. Ruime, zonnige woonkamer (ca. 5,78 x 5,80 m) met toegang tot het zonnige balkon (Zuidwesten). Open keuken (ca. 2,20 x 1,84 m) met diverse inbouwapparatuur. 2 slaapkamers (resp. ca. 4,55 x 2,77 m en ca. 4,55 x 1,86 m) beiden gelegen aan de galerijzijde. Tussengelegen moderne (bijna nieuwe!) badkamer (ca. 2,20 x 1,86 m) voorzien van douche en dubbele wastafel.

Bijzonderheden

Op ideale locatie midden in het centrum van Den Haag gelegen gestoffeerd 3 kamer (2 slaapkamers) appartement met zonnig balkon op het zuidwesten, toegankelijk vanuit de ruime woonkamer. De badkamer is recentelijk geheel gerenoveerd! Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een berging in het souterain.
Op loopafstand van het appartement vind je uitgaansgelegenheden, winkels en restaurants. Ook uitvalswegen en openbaar vervoer is op zeer korte afstand.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 februari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 4e etage
Oppervlakte: 73.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1450,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving