Piet Heinplein (4e etage)    

Modern appartement met vrij uitzicht

Indeling

Entree via een zeer nette gemeenschappelijke entree. Trap of lift naar 4e etage. Entree appartement. Hal. Lichte woonkamer met vrij uitzicht en een zonnig balkon (1.45x 2.6) op het zuidwesten. Open keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer. Afgesloten fietsenberging in de onderbouw.

Bijzonderheden

Het gebouw is voorzien van zonnepanelen. Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats (indien beschikbaar €100.- p.mnd). Dit appartement ligt in een zeer leuke buurt met veel restaurantjes en winkeltjes. Het centrum is slechts op 10 minuten loopafstand.

Mogelijkheid tot het huren inclusief G/W/L/Internet en TV € 1.350 p/m


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 4e etage
Oppervlakte: 52.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 995,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 50,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd
Blokverwarming: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving