Tollensstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke studio nabij het centrum van Den Haag

Indeling

Zeer lichte woon-/slaapkamer van 4.5x4 met een semi-open moderne keuken van 2.5x1.5 voorzien van diverse apparatuur (waaronder een 2-pits elektrische kookplaat en koelkast). Douche-toilet combinatie met wastafel.

Bijzonderheden

De studio is voorzien van CV, tapijt, verduisterende gordijnen en TV en telefoon aansluitingen. Ook zijn recent geleden nieuwe kantel ramen geplaatst met dubbelglas. Gelegen in het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 22, 24 en tram 1, 10, 17). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning. geen wasgelegenheid LET OP, OP DEZE WONING HEBBEN WIJ REEDS GENOEG AANMELDINGEN, U HOEFT HIEROP NIET MEER TE REAGEREN.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 25 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 445,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 575,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving