Waldeck Pyrmontkade (begane grond)    

Sfeervol 3 kamer appartement met gebruik van riante achtertuin

Indeling

Entree. Hal met apart toilet en bergruimte onder trap (incl. wasmachine aansluiting). Riante en lichte woonkamer (7.0x3.75m) aan de voorzijde. Tussengelegen slaapkamer (3.75x3.32m) welke nu dienst doet als werkkamer. Aan de achterzijde ligt een riante slaapkamer (5.57x3.32m) met toegang tot een zeer grote achtertuin (100m2) waar gebruik van gemaakt kan worden. Deze wordt nog opnieuw bestraat en voorzien van een nieuwe schutting. Via de hal toegang tot een iets lager gelegen keuken (3.32x2.00m). Deze is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Middels een fraaie houten trap toegang tot de sfeervolle badkamer op de eerste etage. Deze is voorzien van een wastafel en inloopdouche.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 01-09-2022

Bijzonderheden

Deze lichte en zeer sfeervolle woning is voorzien van CV en hout- en tegelvloeren. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het Haagse stadscentrum en Scheveningen. En op slechts 5 minuten lopen van een grote Albert Heijn en de Prins Hendrikstraat met al zijn leuke restaurants, terrasjes en lunchrooms. Voorts in uitstekende verbinding met het openbaar vervoer met een halte (Randstadrail 3) bijna voor de deur.
N.B. Er is nog geen foto van de grote slaapkamer omdat deze recentelijk is aangebouwd, nieuwe foto's volgen nog. De open haard in de woonkamer werkt niet. DEZE WONING IS NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 77.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1160,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving