Oostvlietweg (1e etage)    

Uniek top-appartement in woonboerderij nabij Den Haag

Indeling

Ruime oprit met parkeerplek. Via een stalen trap komt u bij de voordeur van de woning. U komt binnen in de royale woonkeuken van 8.5x4.5m. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. een 4-pits gas kookplaat, vaatwasser en combi-magnetron). Via een fraaie dubbele glazen deur komt u in de zeer grote en lichte woonkamer (75m2). Deze heeft 8 grote dubbelglas dakramen (die een fantastisch natuurlijk licht van boven geven) en een schuin plafond met een nokhoogte van bijna 6 meter! Er zijn in totaal vier slaapkamers. De keuken geeft toegang tot twee slaapkamers van 6x4m en via een gang krijgt u toegang tot de andere twee slaapkamers van 6x4.5m. De badkamer van 4x2.3m is voorzien van een bad, douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een ruim apart toilet met fontein. Er is ook een inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Hier bevindt zich ook nog een extra koelkast en vrieskast. De nok van de zolder is ook bereikbaar en kan gebruikt worden als extra opslagruimte.
Huurders mogen de tuinen rondom deze stijlvolle boerderij gebruiken. Een paradijs voor kinderen, want er is een trampoline en een voetbalveld. Er is ook een mogelijkheid van het gebruik van een garage (voor bijvoorbeeld een old-timer) en er kan evt. ook zelfs een eigen paard in een stal worden gezet op deze unieke locatie.

Bijzonderheden

Deze woning is zeer mooi gerenoveerd en is gelegen in een oude (monumentale) boerderij. Het is voorzien van CV, mooie houten vloeren, hoge schuine daken met zichtbare binten, een oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid. Gelegen op 50 meter van de Vliet. Binnen 15 minuten fietsen bent u bij het gezellige winkelcentrum Leidschenhage, een 18 hole golf baan en de British School. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Deze woning kan zowel gemeubileerd als gestoffeerd gehuurd worden.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Leidschendam
Plaats: Leidschendam
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 220.0 m2
Slaapkamers: 4
Aantal personen: 2 + 3 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1800,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving