Henri ter Hallsingel (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Nieuw gebouwde studio tegenover winkelcentrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbus. Trap of lift naar eerste etage. Entree studio. De studio is in twee gedeeld doordat de badkamer en keuken zich in het midden bevinden. Aan de raamzijde bevindt zich een ruim woongedeelte. Een deel is verhoogd en kan uitstekend dienst doen als een lounge gedeelte. Open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het slaapgedeelte (eventueel af te schermen middels een kamerscherm) grenst aan een moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. In de kelder bevindt zich een (gedeelde) fietsenstalling.

Bijzonderheden

Deze studio maakt deel uit van een 9-tal nieuw gebouwde en fraai afgewerkte studio's in een voormalig sportschool op de eerste etage. Gelegen op een ideale locatie; recht tegenover het winkelcentrum In de Bogaard. En verder ook zeer gunstig gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer (o.a. NS-station), scholen en uitvalswegen.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Artiestenbuurt
Plaats: Rijswijk
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 715,00 p/mnd
Kabel-tv: € 60,- p/mnd
Servicekosten: € 45,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 75,- p/mnd
Stofferingskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving