Tollensstraat (bg + 1e etage)    

Karakteristieke woning in Rijswijk met twee slaapkamers en tuin

Indeling

Entree met tochtportaal. Royale woonkamer met luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur en uitzicht over het Tollensplein. De woonkamer is voorzien van sfeervolle ramen met glas in lood. Achtergelegen separaat toilet met halletje en deur naar de ruime achtertuin (38m2, op het oosten) met berging en achterom.
Eerste etage: Hier bevinden zich twee ruime, lichte slaapkamers, waarvan een gelegen aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het Tollensplein en de kerk, en de ander gelegen aan de achterzijde met uitzicht over de heerlijke achtertuin. Luxe badkamer met wastafel, wandcloset, inloopdouche, radiator en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

Sfeervolle, lichte woning (87m2) gelegen in het centrum van Oud Rijswijk met openbaar vervoer, winkelvoorzieningen, de Rijswijkse markt en horecagelegenheden op steenworp afstand.


Details woonhuis

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Woonhuis
Buurt: Rijswijk
Plaats: Rijswijk
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 82.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1495,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1495,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving