Oosteinde (bg + 1e etage)    

Leuke 2 kamer hofjeswoning met tuin

Indeling

Entree en toegang tot de knusse woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de gezamenlijke plaats. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap. Apart dragend toilet met fontein aanwezig. Open trap naar eerste etage met ruime overloop en toegang naar de gezellige en riante slaapkamer 3.1x3.8 met groot dakkapel. De moderne badkamer van 2.6x2 is voorzien van een thermostaat douche, vaste wastafel en design radiator. Een aparte berging is aanwezig waar de nieuwe CV-ketel staat en wasmachine aansluiting aanwezig is.

Bijzonderheden

Wonen in een hofje aan het Oosteinde is wonen in een landelijke omgeving direct bij het centrum van Voorburg. Gelegen nabij diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Voorburg
Plaats: Voorburg
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 54.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 995,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving