Bankastraat (3e etage)    

Compact 2 kamer gemeubileerd appartement op derde verdieping

Indeling

Gezamenlijk entree, trap naar 3e etage. Entree appartement. Woon- en eetkamer met open keuken (22m2), inbouwkast met opstelplaats wasmachine. Compacte slaapkamer (5,5m2) aan de voorkant. Moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 30-04-2022

Bijzonderheden

Dit gemeubileerde appartement is gelegen in een goed onderhouden herenhuis. De winkels voor alle dagelijkse boodschappen in de Bankastraat zijn te voet bereikbaar. Op fietsafstand van de Frederikstraat en Denneweg. De uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Rotterdam alsmede het strand in Scheveningen zijn binnen tien minuten bereikbaar. Diverse scholen liggen in de directe nabijheid.

Geinteresseerd in dit appartement? Stuur een email naar: jennifer@anvastgoed.nl


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 26.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 840,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 40,- p/mnd

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving