Batjanstraat (1e etage)    

Licht 3 kamer appartement in gewilde Archipel buurt | Huurprijs incl. G/W/L

Indeling

Prachtige etage met 2 slaapkamers. Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en een recirculatie afzuigkap. Klein balkon aan de voorzijde van de woonkamer. 2- slaapkamers van ca. 10m2 en 7 m2. Moderne badkamer voorzien van ruime douchecabine, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.


Huurprijs incl. G/W/L


Bijzonderheden

Een licht appartement gelegen nabij winkels aan de Bankastraat en openbaar vervoer. Gehele appartement voorzien van laminaatvloer.


Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1295,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: inbegrepen

Totale huurprijs is € 1295,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving