Burgemeester Patijnlaan (7e etage)    

Royaal en licht 3-kamer appartement met balkon en parkeerplaats

Indeling

Gezamenlijke entree met brievenbussen- en bellentableau, lift naar zesde verdieping, twee korte trappen naar zevende verdieping. Entree appartement. Geen hal, directe toegang tot ruime en lichte woonkamer. Toegang tot zonnig balkon (6m2) met uitzicht over het groen van de binnentuin van het gebouw. Open keuken met diverse inbouw apparatuur. Aan de achterzijde liggen de twee slaapkamers, beide met uitzicht op de Timorstraat. Badkamer met ligbad en vaste wastafel. Aparte wc met fonteintje. Gangkast.

Bijzonderheden

Royaal en licht 3-kamer appartement (circa 66 m2) met twee slaapkamers gelegen in het appartementencomplex Couperusduin 1 op de zevende verdieping met balkon (6m2). Fraai uitzicht over groene binnentuin. Bij deze woning hoort een eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw. De bijkomende maandelijkse kosten aan GWE, parkeerplaats en servicekosten zijn in totaal 325 euro voor deze woning.

Goede locatie op loopafstand van het centrum van Den Haag, het Vredespaleis, het Scheveningse bos, de winkels en horecagelegenheden in de Bankastraat en de Piet Heinstraat. Nabij openbaar vervoer.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 7e etage
Oppervlakte: 66.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1085,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1125,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving