Paramaribostraat (1e etage)    

Fraai 3 kamer appartement met nieuwe badkamer

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage. Entree appartement. Lichte voorkamer van 5.5x3.8 met schouw, ornamenten plafonds, prachtige radiatorkasten en toegang tot een studeerkamer van 2.0x1.5. En suite achterkamer van 5.7x3.8 met een schouw, inbouwkasten, ornamenten plafonds en toegang tot een lichte serre van 3.8x2.7. Luxe semi-open keuken van 3.9x1.8 voorzien van diverse inbouwapparatuur. Luxe badkamer voorzien van een douche, wastafel en zwevend toilet.

Bijzonderheden

De zeer lichte woning is voorzien van CV, prachtige visgraat parket vloeren, twee schouwen, ornamenten plafonds, prachtige radiatorkasten, diverse inbouwkasten en een luxe keuken en badkamer. Gelegen in een zeer gewilde wijk nabij de winkelstraat Bankastraat, leuke restaurants en openbaar vervoer (bus 22 en tram 9). U bent in 5 minuten fietsen in het centrum van Den Haag, welke is voorzien van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 69.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1140,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 20,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving