Pompstationsweg (bg + 1e etage)    

Schitterende gezinswoning in Scheveningen met tuin

Indeling

Entree, hal, wc. Aansluitend een lichte en ruime L-vormige woon-/eetkamer (47m2) met parketvloer en openslaande deuren naar de achtertuin. Gesloten keuken (12m2) met diverse inbouwapparatuur (incl. oven, gasformuis, magnetron, afwasmachine en koel/vries combinatie) en uitzicht op de grote, betegelde, achtertuin (72m2) voorzien van tuinmeubilair en achterom. In de achtertuin staan twee bergingen voor al uw fietsen en tuinmeubilair.
Trap naar de 1e verdieping: overloop. Drie slaapkamers, waarvan een grote (16m2) slaapkamer aan de voorzijde. Een kleinere slaapkamer (12m2) en een tweede grote slaapkamer (20m2) aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote linnenkasten. Fraaie, moderne badkamer (4,5m2) met inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede wc. De badkamer is tevens voorzien van een fraai daglicht dat (elektrisch bediend) open kan. De woning is ook voorzien van diverse interne opbergruimtes. Alle zonneschermen en gordijnen zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Bijzonderheden

Verrassende ruime familiewoning met 3 slaapkamers en grote achtertuin. Eenmaal in de woning zult u de unieke eigenschappen van dit huis ervaren. De woning is gerenoveerd in een moderne stijl. De locatie is bijzonder aantrekkelijk. Wandelen in het bos, naar het strand, of even met de fiets naar het centrum van Den Haag, de infrastructuur is zeer goed. Binnen een straal van ca. 5 km bevindt zich een aantal internationale scholen (Europese, Duitse en Franse school), hockey- en tennisclubs. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Haltes voor de bus en tram zijn op korte loopafstand. Parkeren is geen probleem, dit kan voor de woning (priveparkeerplaats).


Details woonhuis

Beschikbaar per: 17 mei 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Woonhuis
Buurt: Belgisch park
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 140.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 2300,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 2395,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving