Stevinstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai 3-kamer appartement in Belgisch Park

Indeling

Via een open portiek, trap naar de 1e verdieping. Ruime gang met apart toilet. Ruime en lichte L-vormige woonkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is door middel van openslaande deuren met glas in lood af te sluiten van de woonkamer. Moderne ruime keuken (zonder apparatuur) die toegang geeft tot een klein balkon. Badkamer met douche en wastafel. Tevens is hier plaats voor een wasmachine en droger. Een extra compacte slaapkamer die gebruikt kan worden als logeerkamer of studeerkamer.

Bijzonderheden

Voorzien van CV, schouw, glas in lood en een balkon. Gelegen in een gewilde wijk nabij winkels en openbaar vervoer. Binnen 5 minuten fietsen bent u op het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Belgisch park
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 64.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 940,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving