Paul Gabrielstraat (1e + 2e etage)    

Riant 6 kamer dubbel bovenhuis met twee balkons

Indeling

Entree op de begane grond, trap naar de 1e etage: overloop, toilet, zeer royale L-vormig kamer en suite (12.06x 5.80/3.55) met open keuken (3.80x2.11) voorzien van diverse inbouw-apparatuur zoals koelkast, vriezer, kookplaat, oven , afzuigkap en vaatwasser. De woon/eetkamer is voorzien van een mooie houten vloer, glas-in-lood suitedeuren en bovenlichten, marmeren schouwen en originele plafonds. Achterbalkon (5.77x1.02) over de gehele breedte.
2e etage: overloop, 2e toilet, grote voorkamer (3.63x4.64), voorzijkamer (3.83x2.10), moderne luxe badkamer (3.63x2.43) met ligbad, separate douche en vaste wasmeubel en was/droger combinatie, een slaapkamer aan de achterzijde (4.66/3.66x3.63) en achterzijkamer (3.68x2.10). Ook is er op deze etage een balkon over de volle breedte (5.75x1.00).


Bijzonderheden

In een rustige straat gelegen groot (128 m2) dubbel bovenhuis met 6 kamers (4 slaapkamers) en twee balkons. De woning is gelegen op een gewilde locatie in Benoordenhout, op loopafstand van de winkelstraat Van Hoytemastraat. Tevens vindt men in de directe omgeving het centrum van Den Haag, het strand en de duinen, het Haagse Bos, Landgoed Clingendael, goede openbaar vervoersverbindingen en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Tevens zijn er diverse (inter)nationale bedrijven en instellingen zoals Shell, ambassades en het Internationaal Gerechtshof (ICC) in de nabijheid gesitueerd. De bovenbouw van de Europese school zit in de directe nabijheid.
Let op: deze woning is tegen een meerprijs van 100 euro gemeubileerd te huren.


Details appartement

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Benoordenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 128.0 m2
Slaapkamers: 4
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1970,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving