Schenkkade (2e etage)    

Leuk en gezellig 3 kamer appartement

Indeling

Portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement. Kleine hal met een trap naar de 2e etage. Lichte overloop met een dakraam. Via openslaande glazen deuren komt u in de ruime eetkamer met een originele marmeren schouw en 2 inbouwkasten. Via een en suite schuifseparatie komt u in de ruime woonkamer aan de voorzijde, welke ook 2 inbouwkasten heeft. De leuke keuken is voorzien van een 4 pits gas kookplaat, afzuigkap, koelkast en een deur naar een klein balkon van 2x1 aan de achterzijde. De ruime L- vormige slaapkamer heeft een inbouwkast. De moderne badkamer is voorzien van een breed bad met douche en wastafel met badmeubel en spiegel. Apart toilet. Tevens is er een kast met de CV ketel en aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Bijzonderheden

De woning is recent gerenoveerd en verkeert in zeer goede staat. Verder heeft de woning CV, mooi laminaat in de woon- en eetkamer, tapijt in de slaapkamer, rolgordijnen, dubbele beglazing, een schouw, dakraam, air conditioning systeem, intercom systeem met video functie en deuropener en een klein balkon. Beneden voor de deur zijn fietsbergingen die gehuurd kunnen worden ( bij gemeente). Gelegen nabij de winkelstraat Theresiastraat, het Koninklijk Conservatorium, Hogeschool Inholland Den Haag, het ROC International Hotel and Management School, veel grote bedrijven als ING en openbaar vervoer (bus 23, tram 2, 6, randstadrail 3, 4 en station Laan van NOI). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 1 minuut bereikt. Parkeren kan met een bewoners vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bezuidenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 85.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 910,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving