Acaciastraat (begane grond)    
    REEDS VERHUURD  

Statige parterrewoning met schitterende tuin

Indeling

LET OP: BEZICHTIGINGEN PAS VANAF SEPTEMBER Entree. Hal met apart toilet. Riante woon/eetkamer en-suite met hoge plafonds met ornamenten. De eetkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot een fraai overkapt terras welke onderdeel uitmaakt van de schitterend aangelegde achtertuin. Achterin de tuin bevindt zich ook nog een vrijstaande schuur.
De half open keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en geeft ook toegang tot de tuin. Deze woning beschikt verder over twee slaapkamers. Een ruime ouder slaapkamer en een kleinere slaapkamer. Vanuit de gang is ook nog een zeer ruime inloopkast/garderobe toegankelijk. De ruime badkamer is voorzien van ligbad, wasmeubel en wasmachine/droger aansluiting.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-10-2021

Bijzonderheden

Perfect gesitueerde woning in de populaire Bomenbuurt. In een zijstraat van de recent heringerichte winkelstraat Fahrenheitstraat. Alle gewenste winkels liggen dus om de hoek op loopafstand. En er zijn vele basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand. Groen, parken en speelplaatsen zijn nabij. Het strand, recreatie en sportvoorzieningen zijn slechts op een paar minuten fietsen. De openbaar vervoerlijnen 3 en 12 zijn op korte loopafstand. Uitvalswegen zijn op zeer aanvaardbare afstand. Parkeren kan voor de deur aan de openbare weg, waarbij in de avond een (goedkope) parkeervergunning nodig is. De woning is, in overleg, wellicht iets eerder te betrekken.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bomenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 102.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1575,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1600,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving