Hillebrant Jacobsplein (1e etage)    

Stijlvol 3 kamer appartement met terras in het centrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree, lift of trap naar eerste etage, entree appartement, ruime hal met berging, grote, lichte woonkamer, volledig ingerichte moderne keuken, glazen schuifdeur naar het heerlijke overdekte terras met uitzicht op de gracht, hal, badkamer met ligbad, douche, toilet en twee royale slaapkamers. De schuifdeur naar het terras kan worden geopend met dezelfde sleutel als de voordeur.

Bijzonderheden

Dit gemeubileerde appartement bevindt zich op de eerste etage in een modern gebouw (2006) dat is ontworpen door de beroemde Luxemburgse architect Krier. Het luxe appartementencomplex heeft een lift, is goed verlicht en kijkt uit over de grachten. Het heeft ook een eigen onderliggende parkeergarage. Het centraal station en het stadscentrum liggen op slechts een steenworp afstand. Openbaar vervoer, snelwegen en verschillende internationale bedrijven en organisaties zijn gemakkelijk te bereiken vanaf deze locatie. De woning is perfect voor een stel. Hoewel het pand slechts een paar minuten lopen van het commerciële, administratieve en culturele centrum van Den Haag ligt, ligt het in een rustige en veilige buurt. Omdat er veel centrale overheidsgebouwen in de buurt zijn, is de buurt goed beschermd. Huurprijs is exclusief GWE, tv en internet, maar inclusief een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage en berging in de kelder.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 110.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1575,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1650,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving