Kettingstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Ruim 2 kamer app. met uitzicht op het Buitenhof

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 2e etage. Entree appartement. U komt binnen in een lange gang met een bijzonder rond raam en een kleine kroonluchter. De ruime woonkamer is gelegen op een hoek en kijkt uit over het Buitenhof. Verder heeft deze een grote schouw en kroonluchter. De ruime woonkeuken heeft een houten keuken voorzien van apparatuur. Ruime slaapkamer. Ruime badkamer voorzien van een bad met douche en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat in de woonkamer, vloerbedekking in de gang en slaapkamer, een schouw en kroonluchters. De woning is gelegen op de hoek van het Buitenhof in hartje centrum, welke is voorzien van veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 22, 24, tram 1, 2, 6, 16, 17 en randstadrail 3, 4 ). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5-10 minuten bereikt. Parkeren kan in één van de grote parkeergarages in het centrum.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 70 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 955,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 150,- p/mnd
Stofferingskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving