Kleine Veenkade (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai 3-kamer appartement in Centrum Den Haag

Indeling

Via een portiektrap naar de eerste etage. Entree woning. Lichte woonkamer van (5x4) aan de voorkant, met fraai uitzicht op de kade. Twee ruime aparte slaapkamers van (5x4) en (4x4). De laatste heeft toegang tot een balkon aan de achterkant. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en magnetron. In de gang staat een wasmachine. Apart toilet. Badkamer is voorzien van een bad en een wastafel.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, mooi laminaat, dubbele beglazing, een balkon. Gelegen in het centrum van Den Haag nabij veel winkels, restaurants, cafe's, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 80 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 965,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving